Utazzunk a télbe!

Utazzunk a télbe!

 
 

2020 végén azt gondoltuk, hú, ez kemény év volt. Tervek dőltek össze, hazai és külföldi előadásokról kellett szomorú szívvel lemondani. Bizakodva vártuk az új évet, hogy aztán megint tervek dőljenek össze, és most ismét keresztbe tett ujjakkal készülünk a következő hónapokra. 

Szinte hihetetlen, 
• hogy nyáron premierünk lehetett [Reisz Gábor - KOMOLYAN RÖHEJES VAGYOK],
• játszhattunk külföldön [NEHÉZ ISTENNEK LENNI, LÁTSZATÉLET] 
• és itthon is [LÁTSZATÉLET, FRANKENSTEIN-TERV]
• teltházak előtt jubiláltunk, majd búcsúztunk [NEHÉZ ISTENNEK LENNI].

A keresztbe tett ujjak ezúttal Franz Schubertnek, Szemenyei Jánosnak és Mocsári Károlynak drukkolnak, ugyanis két különleges WINTERREISE előadással készülünk.

Mundruczó Kornél Schubert dalciklusából készült rendezése a színház, a film és a koncert határmezsgyéjén egyensúlyoz, évszázadokon ível át és a mában is aktuális. Szemenyei János (énekes, színész) és Mocsári Károly (zongoraművész) WINTERREISE duettjét eddig csak a FILC - Fischer Iván Lakásszínházában láthatta Magyarországon a közönség. November 12-én ezt a különleges, bensőséges hangulatot teremtjük meg a Trafóban, és hogy csigázzunk még titeket egy kicsit, inkább úgy fogalmazunk, hogy a Trafó színpadán. 

Nem titok, hogy szívünk igen kedves játszóhelye Gyula, a második WINTERREISE-t és egyben az új év első Proton előadását február 15-én tartjuk a Gyulai Várszínház Kamaraszínpadán. 

TRAFÓ JEGY >>> 2021.11.12. 20:00 >>> 

GYULA JEGY >>> 2022.02.15. 19:00 >>> 

Műsor